Sagt om DM i Revy 2010

Vi har modtaget disse reaktioner på DM i REVY 2010

Vi er glade for alle kommentarer. Hvis du har noget på hjerte, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

   
 
 

 

Samsø Revyen, overraskede alt og alle ved denne sang, som blev fremført med megen indlevelse under det fælles morgenbord i kunstnerteltet om søndagen:

 

Mel: I Danmark er jeg født

1.

Juelsminde, byen hvor det altid regner

Men hvor der er af sketch’ og sange nok.

Hvor alle konkurrerer til de segner

Om hvem der kan gå bedst ’revyamok’.

Du ganske triste by, som i september stråler

Fordi der er vi dér og drikker skå-å-åler!

Vi længes hen (til)

Samsø vort smukke hjem!

2.

A’li’vel kommer vi når Erik kalder

Og holder fanene og humøret højt.

På trods af Tommy Tønders rå rabalder

Og anden voldsom mobning – det er drøjt!

Juelsminde –udkantsby – en tanke vi dig sender

Når vi retur til Danmarks midte vender!

Til øen igen

Samsø vort smukke hjem!

 

 

 

Mårslet revyen:

”Vi fra Mårslet vil gerne i kor råbe et KÆMPE TUSIND TAK FOR ET FANTASTISK ARRANGEMENT AF DM I REVY. Vi er faktisk ikke kommet os endnu over den store oplevelse det var! HOLD DA HELT KÆFT HVOR VAR DET STORT PÅ ALLE MÅDER!!!!!!!! Begejstringen vil ingen ende ta' her hos os - og vi var glade for at kunne komme tilbage og fortælle de øvrige i foreningen til revymøde i onsdags, hvor fed en oplevelse vi havde haft - Det smittede, kan du tro - så vi møder mindst lige så talstærkt op næste gang.

 

Niveauet i DM var højt - og det var skønt at se og opleve hvordan alle folk havde forberedt sig på deres respektive numre. Vinderne var helt i top og de kunne i den grad måle sig med de professionelle revyer.

Tak til alle jer, der har brugt MÆNGDER af tid på at få dette stablet på benene. Vi glæder os meget til næste gang.”

  

 

Ruth Fønss, Vejle:

 

”Hvor var det en flot forestilling jeg overværede lørdag aften.

Det må have kostet blod, sved og tårer at få det show stablet på benene. Det kørte bare. Tillykke med det.”

 

Jytte Toft, Viborg Kommune Revy:

”Tak for en rigtig dejlig weekend. Veltilrettelagt, velorganiseret -> stor ros til jer alle. Dog et lille kritikpunkt: Rygning i kunstnerteltet bør der laves om på, da behørig hensyntagen til ikke-rygere virker ikke. Håber det bliver ændret til næstegang, som jeg allerede glæder mig til.”

  

Tonny Andersen (scenemester), Vejle:

”Først og fremmest en stor tak til Erik Vestergaard for den entusiasme han lægger for dagen ved planlægningen og afviklingen af DM i revy. Uden Erik – ingen DM i revy. Men også den øvrige bestyrelse fortjener ros for sit store arbejde med planlægningen. Og så de mange hjælpere. Hvilken anden by kan samle så mange mennesker om en opgave af den dimension. Det er fantastisk Juelsminde. En stor tak for det formidable velfungerende samarbejde der fandt sted mellem lyd- og lysfolk, scenehjælp, instruktør og revyorkester.  

Men ikke mindst en stor tak til alle aktørerne. Alle fortjente at vinde med den energi og seriøsitet der udfoldedes på scenen. Men alle kan vist være enige om, at de velkvalificerede dommere valgte de rigtige vindere. Det samme var det festlige publikums vurdering.

Jeg håber vi alle ses i Juelsminde næste gang der er DM i revy. Tak for denne gang”

  

Karin Larsen, Stevns Amatør Scene:
Mange tak for sidst - det var sørme en oplevelse at være med.

Claus Jacobsen, Den jyske Sparekasse:

Jeg havde fornøjelsen af at være i teltet til finalen - super show og flot sat op. Så  tillykke herfra og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.”

 

Anja Lund Kristensen, Søndersø:

”Tak for en fantastisk weekend til alle revyer og de folk der står bag arrangementet. Det er et kæmpe stort arbejde at arrangere og I klarede det til UG. Vi kom desværre ikke i finalen denne gang, men vi vender stærkt tilbage :-) Tusinde tak, fordi vi fik lov til at feste en halv time ekstra i lørdags. Igen i år fik vi lov til at være med til at lukke festen. Det var super godt med diskotek fredag og levende musik lørdag, bare lidt en skam, der ikke er flere revyhold der bliver og fester, med det store arbejde der ligger bag.

Hvis jeg skal komme med en lille kritik, synes jeg ikke det fungerede optimalt med øvetiden inden finalerne, det virkede meget stressende og forhastende. Vi glæder os allerede til næste års revy :-) ”

 

Anders Lindved, Lindved Lysdesign:

”Tak for endnu en fantastisk oplevelse. Og tak til et hold med højt humør og proffesionel tilgang til tingene. Jeg er altid glad for at komme til et sted med høje ambitioner - og det må man sige i har.

Hele mit hold har nydt disse dage, og jeg ved jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at vi har nydt den helt unikke stemning der er omkring dette arrangement fuldt ud. Vi ses alle sammen!”

 

Lea Larsen, Odense:

”Det var første gang jeg var med, og må indrømme sikke da et Show..Total glade Revy mennesker overalt... Flot, imponerende, gennemført i alle detaljer.. Jeg vender helt sikkert retur.. Takker for en Super fabelagtig oplevelse.”

 

Bende Dall-Hansen, Vejle Kabaret:
Det var igen en fornøjelse at være med til DM i revy. Alt var bare godt organiseret både bag og foran scenen. Det er en fornøjelse at være med til. Man møder bare så mange dejlige "skøre" mennesker.” 

 

Jens Jørgen Larsen, Juelsminde:

”Stort tillykke med en velfortjent, eklatant succes på Storstranden. Vi nød hvert et minut og stemningen var, som du selv ved, helt oppe at ringe. Det var velfortjent, at Pandrup manden løb med sejren. Ham havde jeg selv stemt på. Han er et gudbenådet talent. Og da han også selv har begået ideen og teksten, spørger man sig selv: hvor i himlens navn får han sådan et ærkeskævt indfald fra?”

 

Grethe Elgaard, Viborg Kommune Revy: 

”Tusind tak for sidst, super duper arrangement. Jeg glemte at aflevere ris og ros sedlen, det er en masse ros, men jeg har en ting som jeg synes I skal lave om på næste gang hvor der jo nok kommer endnu flere numre til bedømmelse. Jeg mener ikke man skal have lov til at stille op for mere end en revy.” 

 

Søren Lind Mikkelsen, Munkebo Revyen:

”Kære Erik ..... OG alle de revyvenner der slutter op om arrangementet. Hvilken fest, hvilket arrangement og hvilken entusiasme ! 
Endelig blev det Munkebo Revyens tur til at få et nummer med i finalen - en fed oplevelse fra ende til anden. Man er jo helt høj endnu .... Tak til jer alle - må Revyen leve !”

 

Pixio Studios; Esbjerg:

”Tak for sidst. Jeg ved du har hørt det ca. 1000 gange, men det var en fornøjelse at være med. En rigtig fed oplevelse :)”

 

Kirsten Terkilsen, Borgmester i Hedensted Kommune:

”Hej Erik. Tak til dig og til hele holdet for en helt igennem velorganiseret festival.

Finalen lørdag aften var forrygende. Niveauet var højt og jeg syntes dommernes vurdering var prof.

Hele ideen og konceptet med en revyfestival er genial. Den udvikling der er sket over de 3 gange, er med til at give festivalen endnu større bevidsthed, hos de mange aktører rundt i landet. Ingen tvivl om at I har gang i noget, der kan blive rigtig stort. 

De to storskærme virkede godt. Som publikum fik vi, uanset hvor vi sad i salen, serveret numrene på tæt hold, hvilket gav aktørerne den retfærdig de fortjente for deres optræden. Super.  

Endnu engang TAK til holdet og til dig Erik for en kæmpe indsats og for, at I sætter Juelsminde på landkortet.”

  

Michael N. Andersen, Sønderholm Revyen:

”Hej Erik og resten af vores nye revyfamilie.En stor og varm tak for en dejlig festival i Juelsminde. Fantastisk med ildsjæle som stabler sådan et festfyrværkeri på benene.Vi glæder os allerede til 2012.” 

  

Marianne Kobbelgaard, Blåvandshuk Revyen, Sand i Øjet:

"Blot en tak for en oplevelse for livet, et helt fantastisk setup, tillykke.
 

Thomas Møller Petersen, Lundergård Revyen:

"Vi kan nok føle os ovenpå i Lundergård Revyen efter årets "høst", og vi at naturligvis også meget glade og tilfredse, men tilbage står vi med følelsen af taknemmelighed, respekt og er meget imponeret over, hvad du og dine folk har fået op at stå. Det er ganske enkelt imponerende. 
Ved et sådan arrangement er der mange ting, der kan gå galt. Der var også nogle ting, som ikke gik lige efter planen, men jeres positive tilgang evne til at bevare roen og overblikket og ikke gøre problemerne større, end der reelt var behov for, fik tingene til at glide på en måde, som man kun kan have allerstørste respekt for. Det virkede utroligt professionelt, og er noget vi har talt meget om hos os. 
Jeg håber, I alle får tid til at hvile oven på denne store præstation - det har I virkelig fortjent. I kan roligt læne jer tilbage og sige til jer selv: Hold kæft hvor gik det godt!"
 

Sune Krintel, Revy i Teltet:

"Hej Erik og co.Endnu engang tak for en dejlig week-end. Selv om jeg har været med før, og selv har lavet revy i mange år, så er jeg stadig fuld af beundring over det show I banker af, og ikke mindst hele den måde det er organiseret på. Det er simplthen bare en fornøjelse at være med - helt igennem skønt. Vi glæder os allerede til næste gang. 
I tænker stort, og har ambitioner på amatør-revyernes vegne. Ved at vi alle stiller med vores bedste numre, kommer finalen jo helt op i superligaen."

 

Tommy Juhl, Tønder:

”Kanon Weekend!!!! DM I Revy i Juelsminde!!! Tønder fik to nr med i finalen - så vi har to nr med blandt danmark 20 bedste amatør revy nr!!!!! og min datter blev nr to ved Tønder løbet i hendes gruppe!!!! Fantastisk weekend!!!!!!!”

 

Karin Claussen, Vojens:

"Tak for et velorganiseret og super arrangement. Fantastisk."

 

Heidi Kristensen, Odense:.

”Hej Erik. Tak for en fantastisk DM i revy! Håber at ku tilføje lidt igen næste gang ;-)
Mvh "Caroline Wozniacki" aka Heidi - Revy i teltet :-). ”   

 

Tobias Jørgensen, Ødis:

”Tusind tak for endnu et helt igennem fantastisk og flot DM, os fra Ødis revyen, ser allerede frem til næste gang!”

 

Peter S. Larsen, Tønder:

”Hjemvendt fra årets mest fantastiske begivenhed ;) Takker alle for den bedste, hyggeligste weekend :) Jeg har bare sådan nydt Jeres selskab de sidste par dage. Elsker jeg alle. Tusind tak for endnu et veloverstået DM. Hvor er I bare dygtige. Vi ses om to år.” 

(Peter har lagt en del billeder ind på Facebook): http://www.facebook.com/album.php?aid=208565&id=707671165

 

Claus Færch Svendsen, Sønderholm:

”Tak til alle mine revy venner for en skøn tur til Juelsminde. Det blev ikke til en finaleplads i år, men vi vender stærkt tilbage i 2012!!!!”

 

Gitte Vestergaard Storm, Ringe:

”Superfantastisk weekend i Juelsminde. Foderstofstofrevyen var igen med i finalen- MEN vinder -.......Nej . (vi må på kursus).”

 

Anja Torp Due Krintel, Odense:

”Ja, det var en fantastisk weekend i Revyens Tegn”

 

Gitte Jul, Rårup:

”Så skøn en weekend med DM i revy, med glade og dejlige mennesker, sjove og morsomme oplevelser. Glæder mig til backstage fest, og til september 2012.”

 

Jens Grøn Pedersen, Hjarnø:

 "Fremragende underholdning og et nærmest perfekt arrangement med vist nok fuldt hus, så du/I må da være ovenud lykkelig".

 

Lis Reedtz, Stenderup:

”Til alle jer der ikke var til revy: Hold da kæft hvor gik i glip af mange gode revynumre.”

 

Marianne Bundgaard, Vejle:

”Revydrengene og pigerne har gjort det igen. Skabt fantastiske rammer for aktører og publikum i årets DM i Revy. Sådan!”

 

Kim Michael Nielsen, Horsens:

"Så er DM i REVY over for denne gang... Et fantastisk stort og FLOT arrangement. Nice lyd, lys og medie opsætning. Høj klasse fra de medvirkende revyer!!! Jamen det kan vist ikke gøres meget bedre. Med håbet om at denne tradition for evigt består...... I er alle vindere og med til at skabe historie"

 

Bitten Nymand Jeppesen, Rårup:

”Tak for en dejlig festival. Det duer bare!!!!!!!!!!”

 

Jan Larsen, Odense:

”Tusinde tak for en kanonweekend med DM. You Rock”

 

Bjarne Grønhøj, Horsens (Horsens BigBand):

"Jeg vidste ikke rigtig, hvad det var I havde gang i mht. revyfestival, men det er et imponerende arrangement I har stablet på benene.Vi er flere der vil deltage i næste gang".

 

Gert Mortensen, Slagelse:

"Tusind tak og tillykke med et godt arrangement i går, - godt gået – igen".

 

Arne Thorsen, Viby J.:

"Tak for sidst. Det var flot."

 

 

 

 

 

 

 

Jens Ottosen, Daugård Revyen:

”Ros: Rigtigt godt arrangement. Ris: Der skal ikke ryges i kunstnerteltet, der passé”

 

Vagn Rump, Egebjerg-Hansetd Revyen:

”Tillykke med det storslående arrengement, atter vel tilrettelagt. Som første gang, havde vi også denne gang en god oplevelse, dels at prøve at spille for et stort publikum, men også at møde andre med samme interresse. Det at udveksle erfaringer og hente inspiration med andre Revyer. Ser frem til 2012, på gensyn.”

 

Pia Voxtorp, Mårslet Revyen "105 gr. blandet":

 

 

 

Jan Holm, AMBU-Revyen, Hobro:

”Jeg kan kun tilslutte mig alle de rosende ord der er hæftet på DM i Revy 2010. Fantastisk stemning omkring arrangementet, og alle involverede fortjener al den ros der er givet.

Jeg har et forslag til næste omgang DM: Som tekst forfatter ville det være fantastisk at møde andre forfattere rundt

omkring fra kongeriget, måske i en slags workshop i forbindelse med DM i Revy  2012 ? Bare det at møde, og tale med ligesindede "gale" hoveder ville være inspirerende, og det værste der kunne ske, var at der kunne komme noget

morsomt ud af det.”

 

Lynne Kirk Sundstrøm, Lillerød Revyen:

” Allerførst vil jeg personligt sige 1000 tak til jer. Alt det I havde gjort, - stillet op, - arrangeret, - serveret osv. Var helt fantastisk. Derefter TAK på revyens vegne: Vi fik en yderst venlig og behagelig modtagelse og blev kort briefet om overordnede regler omkring og bag scenen. Det var super godt. Der var styr på det hele, når vi skulle optræde. Der manglede ikke noget. Genialt med en bar bag scenen. Til sidst tak for jeres hjertevarme.”

Dansk Revyfestival

Skovbrynet 43
7130 Juelsminde
Tlf.: 4258 8000
E-mail

Info:

CVR nr.: 2986 5140
Pengeinstitut: Den Jyske Sparekasse
Konto: 8133-0002861445

MobilePay: 84880

©2024 Dansk Revyfestival. All Rights Reserved. Design by Sofahygge.

Search