FAQ

Måske finder du her

det svar, du søger omkring Revyfestivalen 2010

 

Hvem kan deltage? Dansk Revyfestival er for alle danske amatørrevy freaks. Både på scenen og som publikum.
Koster det noget? Ikke nødvendigvis, hvis din revy kommer med en "nummersponsor". Ellers koster 800,- kr for hvert nummer bliver udvalgt til at skulle opføres. Læs mere om dette her.
Kan amatører deltage? Ja nemlig. Dansk Revyfestival og DM i REVY er netop for amatører, så her møder du ligemænd. At du så måske bliver "opdaget" (vi har jo prof. dommere) er jo en anden sag.
Hvordan fortolkes begrebet "amatører"? En "amatør" er en person som IKKE har skuespil som sin primære levevej. Det samme gælder for teksforfatterne, men musiknumrene kan være "genbrug" fra prof. komponister.
Hvordan tilmelder vi os? Du udfylder den formular, som du finder her. Så kontakter vi dig omkring de praktiske detaljer (materiale, økonomi, indkvartering mv.)
Hvordan udvælges numrene? Ud fra de forhåbentlig mange numre, som indsendes, udvælger en "udvælgelsesjury", med Erik Vestergaard som formand, numrene ud fra kreterier som: Orginalitet, Kvalitet og Fremførelse, samt en skyldig hensyntagen til bedre - både geagrafisk, form og indhold. Læs mere her. 
Hvem er dommer? Flere spændende navne er på "tapetet" - men allerede nu kan vi røbe at Josefine Passer også er med i dommerpanelet 2010. Se dommerpanelet her.
Hvilke type numre kan deltage? Her er ingen begrænsning, - og dog. Den absolut maksimale længde på et nummer er 5½ min. (3-4 min. foretrækkes). Udvælgelsejuryen kan pålægge at et nummer kortes ned inden det kan deltage.
Hvor køber jeg billet? Når billetterne udbydes (ca. juli måned) vil det ske dels via "Billetlugen" og alle FONA-forretninger og dels på Juelsminde Turistkontor. Deltagene revyer for mulighed for at købe et par dage før offentligheden.
Hvor kan man overnatte? Juelsminde har masser af overnatningsmuligheder: Campingplads, vandrerhjem, hotel, sommerhuse m.v. ligesom du også er velkommen i båd eller camper. Vi har pladsen. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere info.
Kan man købe mad og drikke? Uden mad og drikke dur hverken helten eller revyskuespilleren/publikummeren, så derfor vil der være masser af muligheder både på festivalpladsen og på byens restauranter for at få slukket tørsten og stillet sulten.
Hvad går overskudet til? Hvis Dansk Revyfestival skulle give overskud vil det i første række gå til at oparbejde en vis kapital til fremtidige Revyfestival'er.
Kan jeg hjælpe til? Ja - hellere end gerne. Du kan både melde dig ind i foreningen eller melde dig som frivillig hjælper. Alle hænder er mere end velkomne.

 

ellers er du velkommen til at kontakte os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dansk Revyfestival

Skovbrynet 43
7130 Juelsminde
Tlf.: 4258 8000
E-mail

Info:

CVR nr.: 2986 5140
Pengeinstitut: Den Jyske Sparekasse
Konto: 8133-0002861445

MobilePay: 84880

©2024 Dansk Revyfestival. All Rights Reserved. Design by Sofahygge.

Search